ПРОТОКОЛ

 

Година 2021                                                               Град ПЛЕВЕН

АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД                                 ПЪРВИ състав

На деветнадесети април две хиляди двадесет и първа година

В публично заседание в следния състав:

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ: ДАНИЕЛА ДИЛОВА

 

Секретар ВЕНЕРА МУШАКОВА

Сложи за разглеждане докладваното от съдия ДИЛОВА

Административно дело №  968 по описа за 2020 г.

 

На именното повикване в 11.32 часа се явиха:

ОСПОРВАЩИЯТ М.И.Х. – редовно уведомена от предходно съдебно заседание, не се явява, представлява се от адвокат П.П. с пълномощно по делото.  

ОТВЕТНИКЪТ НЕЛК-СПЕЦИАЛИЗИРАН СЪСТАВ ПО ХИРУРГИЧНИ, ОРТОПЕДИЧНИ И СЪРДЕЧНО-СЪДОВИ БОЛЕСТИ – редовно уведомен по реда на чл. 138, ал. 2 от АПК, не се представлява.

ЗАИНТЕРЕСОВАНАТА СТРАНА ТЕЛК-ІІІ СЪСТАВ КЪМ „УМБАЛ Д-Р Г.СТРАНСКИ” ЕАД, ГР.ПЛЕВЕН – редовно уведомен по реда на чл. 138, ал. 2 от АПК, не се представлява.

ЗАИНТЕРЕСОВАНАТА СТРАНА АГЕНЦИЯ ЗА ХОРА С УВРЕЖДАНИЯ-СОФИЯ – редовно уведомен по реда на чл. 138, ал. 2 от АПК, не се представлява.

ЗАИНТЕРЕСОВАНАТА СТРАНА ТП НА НОИ ГР. ПЛЕВЕН – редовно уведомен по реда на чл. 138, ал. 2 от АПК, не се представлява. 

ЗАИНТЕРЕСОВАНАТА СТРАНА РД „СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ” ГР.ПЛЕВЕН – редовно уведомен по реда на чл. 138, ал. 2 от АПК, не се представлява.

 

ПО ДАВАНЕ ХОД НА ДЕЛОТО

АДВОКАТ П. – Моля да се даде ход на делото.

Съдът намира, че са налице условията за даване ход на делото, поради което

ОПРЕДЕЛИ:

 

ДАВА ХОД НА ДЕЛОТО 

Съдът докладва постъпила молба вх. № 1942/19.04.2021 г. от вещото лице д-р К.А.С., в която се заявява, че поради служебна ангажираност не може да изготви назначената съдебномедицинска експертиза.

АДВОКАТ П. – Уважаема госпожо съдия, моля да ми бъде дадена възможност да посоча вещо лице – ортопед от УМБАЛ „Сърце и мозък“ – Плевен.  

Съдът,

ОПРЕДЕЛИ:

 

ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ на жалбоподателя, в 3-дневен срок от днес, в писмена молба да посочи вещо лице ортопед от УМБАЛ „Сърце и мозък“ – Плевен за изготвяне на съдебномедицинска експертиза. В случай, че такава молба не постъпи, делото да се докладва за определяне на вещо лице.

ОТЛАГА И НАСРОЧВА делото за 31.05.2021 г. от 11.30 часа, за която дата жалбоподателят уведомен от днес. Ответникът и заинтересованите страни уведомени по реда на чл. 138, ал. 2 от АПК.

Протоколът се изготви в съдебно заседание, което приключи в 11.37 часа.

 

 

СЕКРЕТАР:                                    ПРЕДСЕДАТЕЛ: