ПРОТОКОЛ

 

Година 2021                                                               Град ПЛЕВЕН

АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД                                 ПЪРВИ състав

На втори април две хиляди двадесет и първа година

В публично заседание в следния състав:

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ: ДАНИЕЛА ДИЛОВА

 

Секретар ВЕНЕРА МУШАКОВА

Сложи за разглеждане докладваното от съдия ДИЛОВА

Административно дело №  159 по описа за 2021 г.

 

На именното повикване в 11.00 часа се явиха:

ЗА ЖАЛБОПОДАТЕЛЯ „ДАЛИЯ ПЛЕВЕН“ ЕООД, представлявано от С.К.Б. – редовно уведомен по реда на чл. 138, ал. 2 от АПК, не се явява представител.

ОТВЕТНИКЪТ ПО ЖАЛБАТА НАЧАЛНИКЪТ НА ДИРЕКЦИЯ ОДОП – ВЕЛИКО ТЪРНОВО, ГД „ФИСКАЛЕН КОНТРОЛ“ В ЦУ НА НАП – редовно уведомен от предходно съдебно заседание, се представлява от гл. юрисконсулт М.Ж. с пълномощно по делото.

 

ПО ДАВАНЕ ХОД НА ДЕЛОТО

ЮРИСКОНСУЛТ Ж. – Да се даде ход на делото.

Съдът,

ОПРЕДЕЛИ:

 

ДАВА ХОД НА ДЕЛОТО

ЮРИСКОНСУЛТ Ж. – Госпожо съдия, представям и моля да приемете оригинал на протокол за извършена проверка, опис на парични средства, протокол от извършена проверка, договор за наем, договор за обмяна на опит и сътрудничество, допълнително споразумение, график на работно време – 2 броя и справка за трудовите договори на дружеството, които представляват преписката по издаване на оспорената заповед.

Съдът намира, че следва да бъдат приети представените в днешното съдебно заседание оригинали на представените писмени доказателства, поради което  

ОПРЕДЕЛИ:

 

ПРИЕМА представените в днешното съдебно заседание писмени доказателства, а именно: писмо вх. № 4966/18.03.2021 г.;   протокол за извършена проверка № 0449235/01.02.2021 г.; опис на парични средства в касата към момента на започване на проверката; декларация от лице работещо по трудово/гражданско правоотношение; протокол от извършена проверка № 1339500/08.02.2021 г.; договор за наем от 01.01.2021 г.; договор за обмяна на опит и сътрудничество от 08.01.2021 г.; допълнително споразумение към трудов договор № 021/30.11.2020 г.; график на работно време – 2 броя и справка актуално състояние на всички действащи трудови договори на дружеството.

ЮРИСКОНСУЛТ Ж. – Нямаме други доказателствени искания. Да се приключи делото.

Съдът,

ОПРЕДЕЛИ:

 

ПРИКЛЮЧВА СЪДЕБНОТО ДИРЕНЕ

ДАВА ХОД ПО СЪЩЕСТВО 

ЮРИСКОНСУЛТ Ж. – Уважаема госпожо съдия, моля да се произнесете с решение като потвърдите издадената заповед. Прилагам писмена защита и списък с разноски за юрисконсултско възнаграждение. Поддържам изложеното в писмената защита.

Съдът счете делото за изяснено и обяви, че ще се произнесе с решение в законовия срок.

Протоколът се изготви в съдебно заседание, което приключи в 11.13 часа.

 

 

СЕКРЕТАР:                                    ПРЕДСЕДАТЕЛ: