П Р О Т О К О Л

 

година 2021                                                                         град ПЛЕВЕН

АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД                                          ВТОРИ състав

 

На ДЕВЕТИ ФЕВРУАРИ                                                 2021 ГОДИНА

В публично заседание в следния състав:

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ:

НИКОЛАЙ ГОСПОДИНОВ

 

Секретар: БРАНИМИРА МОНОВА

Сложи за разглеждане докладваното от съдия ГОСПОДИНОВ

Административно дело 1110 по описа за 2019 г.

На именното повикване в 10.32 часа се явиха:

         ЖАЛБОПОДАТЕЛЯТ ФК „ЮВЕТУС 95“ –  с. Малчика – редовно уведомен, се представлява от А.А.А. – секретар с права да управлява заедно и поотделно с председателя.

         ОТВЕТНИКЪТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – ЛЕВСКИ – уведомен по чл. 138, ал. 2 от АПК, не изпраща процесуален представител.

         ЗАИНТЕРЕСОВАНАТА СТРАНА ОФК  „ЛЕВСКИ 2007“ – гр. ЛЕВСКИ – уведомена по реда на чл. 138, ал. 2 от АПК, не изпраща процесуален представител.

Не се явява свидетелят В.В.К. допуснат при режим на довеждане от страна на жалбоподателя.

ПО ДАВАНЕ ХОД НА ДЕЛОТО

         ЖАЛБОПОДАТЕЛЯТ: Да се даде ход на делото.

         Съдът счита, че са налице процесуалните предпоставки за даване ход на делото, предвид което

                                      О П Р Е Д Е Л И:

         ДАВА ХОД НА ДЕЛОТО

         ЖАЛБОПОДАТЕЛЯТ А.: Не се отказвам от свидетеля. Моля да отложите делото за друга дата, за която поемам ангажимент да го осигуря. За днешната дата не е в състояние да се яви, тъй като беше късно уведомен от мен. С оглед твърденията, че не е проведено редовно заседание представям три извлечения от сайта на Община – Левски, където се обявяват три работни дни предварително заседанията на комисиите и респ. на сесията на Общинския съвет. Имам три разпечатки от 9-ти, 11-ти  и 15-ти септември, в които е видно, че няма такава точка, такива заседания и т.н. Представям ги като писмени доказателства. Решението е формулирано на дата 12-ти.

         Съдът счита, че следва да приеме и вложи в делото представените от  процесуалния представител на жалбоподателя разпечатки, а становище за тяхната относимост към правния спор ще се вземе със съдебния акт по делото.

         Предвид горното, съдът

                                      О П Р Е Д Е Л И:       

ПРИЕМА и ВЛАГА в делото представените от процесуалния представител на жалбоподателя разпечатки от сайта на Община – Левски – 6 листа.

Съдът намира, че не следва да приключва съдебното дирене с оглед заявеното от жалбоподателя обстоятелство, че държи на разпита на допуснатия свидетел – при довеждане, който не е могъл да се яви в днешното съдебно заседание с оглед късното му уведомяване от жалбоподателя. Горното налага производството да се отложи за друга дата, предвид което, съдът

О П Р Е Д Е Л И:

НЕ ПРИКЛЮЧВА СЪДЕБНОТО ДИРЕНЕ

ОТЛАГА делото и го НАСРОЧВА за 30 март 2021 г. от 10:30 часа, за която дата и час жалбоподателят да се счита за уведомен от днес, а останалите страни да се считат за уведомени по чл. 138, ал. 2 от АПК.

УКАЗВА на жалбоподателя задължението му да осигури явяването на допуснатия до разпит свидетел и предупреждава процесуалния представител на жалбоподателя, че в случай на неизпълнение на горното задължение ще понесе санкция  по чл. 144 АПК, вр. чл. 92а от ГПК.

ПРОТОКОЛЪТ написан в съдебно заседание, което приключи в 10.42 часа.

 

СЕКРЕТАР:                                            ПРЕДСЕДАТЕЛ: