ПРОТОКОЛ

 

Година 2020                                                               Град ПЛЕВЕН

АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД                                 ЧЕТВЪРТИ състав

На ДВАДЕСЕТ И СЕДМИ МАЙ                              2020 ГОДИНА

В публично заседание в следния състав:

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ: ЦВЕТЕЛИНА КЪНЕВА

 

Секретар БРАНИМИРА МОНОВА

Сложи за разглеждане докладваното от съдия КЪНЕВА

Административно дело № 1414 по описа за 2019 г.

 

На именното повикване в 11.09 часа се явиха:

ЖАЛБОПОДАТЕЛЯТ АДВАНС ТЕРАФОНД АДСИЦ чрез представляващ Р.И.М. – нередовно призован, съгласно разпоредбата на § 13 от ПЗР на ЗИДЗЗ, не се явява, не се представлява.

По делото е депозирано становище с вх. рег. № 2391/26.05.2020 г. от оспорващото дружество, в което се иска да бъде даден ход на делото. Поддържа се жалбата и се моли  да бъдат приети приложените към нея доказателства. По отношение на изготвеното заключение на вещото лице се поставят допълнителни въпроси към експертизата и се иска на същите да бъде отговорено. По същество се изразява несъгласие с оспореното решение и се иска същото да бъде изменено. Прави се искане за присъждане на разноски.

ОТВЕТНИКЪТ ОБЩИНА – ПЛЕВЕН – нередовно призовани, съгласно разпоредбата на § 13 от ПЗР на ЗИДЗЗ, се представлява от юрк. С. с пълномощно по делото и от днес.

ЗАИНТЕРЕСОВАНА СТРАНА „БУЛГАРТРАНСГАЗ“ ЕАД – нередовно призован, съгласно разпоредбата на § 13 от ПЗР на ЗИДЗЗ, се представлява от юрк. П.с пълномощно по делото и от днес.

Явява се нередовно призованото ВЕЩО ЛИЦЕ И.Г.И..

ПО ДАВАНЕ ХОД НА ДЕЛОТО

ЮРК. П.: Моля да не се дава ход на делото предвид нередовното призоваване на страните, като по преценка на съда евентуално бихте могли да допуснете допълнителните въпроси. Правя възражения за нередовното си призоваване.

ЮРК. С.: Не възразявам срещу нередовното призоваване.

ВЛ И.: Не възразявам срещу нередовното си призоваване.

С оглед изрично заявеното в днешното съдебно заседание възражение от страна на заинтересованата страна „Булгартрансгаз“ ЕАД, че са нередовно призовани за днешното съдебно заседание, съдът намира, че ход на делото не следва да бъде даден. Същото следва да бъде насрочено за друга дата.

Водим от горното, съдът

                            О П Р Е Д Е Л И:

НЕ ДАВА ХОД НА ДЕЛОТО

ОТЛАГА и НАСРОЧВА същото за 10 юни 2020 г. от  11.30 часа, за когато присъстващите в залата страни и вещо лице уведомени. Да се изпрати съобщение на ел. адрес на жалбоподателя.

ПРОТОКОЛЪТ написан в съдебно заседание, което приключи в 11.17 часа.

 

СЕКРЕТАР:                                   ПРЕДСЕДАТЕЛ: