ПРОТОКОЛ

 

Година 2020                                            Град ПЛЕВЕН

АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД              ШЕСТИ  състав

 

На седемнадесети септември   две хиляди и двадесета   година

В публично заседание в следния състав:

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ:

СНЕЖИНА ИВАНОВА

                                     

 

Секретар ДЕСИСЛАВА ДОБРЕВА

Сложи за разглеждане докладваното от съдия ИВАНОВА

Административно дело № 311 по описа за 2019 г.

 

         На именното повикване в 11.33 часа се явиха:        

ОСПОРВАЩИЯТ – ФК“ЮВЕНТУС 95“ С. МАЛЧИКА, чрез адвокат М.М., редовно уведомен по реда на чл. 138, ал. 2 от АПК, не изпраща представител.

ОТВЕТНИКЪТ – ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – ЛЕВСКИ, редовно уведомен по реда на чл. 138, ал. 2 от АПК, не изпраща представител.

ЗАИНТЕРЕСОВАНАТА СТРАНА – СКК „КИОКУШИН“ – ЛЕВСКИ, редовно уведомена от предходно съдебно заседание, не изпраща представител.

ЗАИНТЕРЕСОВАНАТА СТРАНА – ХСК „ЛЕВСКИ“ ГРАД ЛЕВСКИ, редовно уведомена по реда на чл. 138, ал. 2 от АПК, не изпраща представител.

ЗАИНТЕРЕСОВАНАТА СТРАНА – АВТОМОДЕЛЕН КЛУБ „ЛЕВСКИ“ ГРАД ЛЕВСКИ, редовно уведомена по реда на чл. 138, ал. 2 от АПК, не изпраща представител.

ЗАИНТЕРЕСОВАНАТА СТРАНА – МОТО КЛУБ „ЛЕВСКИ“ ГРАД ЛЕВСКИ, редовно уведомена по реда на чл. 138, ал. 2 от АПК, не изпраща представител.

ЗАИНТЕРЕСОВАНАТА СТРАНА – ОФК „ЛЕВСКИ 2007“ – ГРАД ЛЕВСКИ, редовно уведомена от предходно съдебно заседание,  не изпраща представител.

ЗАИНТЕРЕСОВАНАТА СТРАНА – ФК „БОТЕВ 2014“ С. Българене редовно уведомен по реда на чл. 138, ал. 2 от АПК, не изпраща представител.

ЗАИНТЕРЕСОВАНАТА СТРАНА  - ФК „ОБНОВА 1934“ – С. ОБНОВА, редовно уведомена по реда на чл. 138, ал. 2 от АПК, не изпраща представител.

ЗАИНТЕРЕСОВАНАТА СТРАНА – ФК „ПОБЕДА“ – С. ГРАДИЩЕ, редовно уведомена по реда на чл. 138, ал. 2 от АПК, не изпраща представител.

ЗАИНТЕРЕСОВАНАТА СТРАНА – ФК „ТРЪНЧОВИЦА“ – С. ТРЪНЧОВИЦА, редовно уведомена по реда на чл. 138, ал. 2 от АПК, не изпраща представител.

ЗАИНТЕРЕСОВАНАТА СТРАНА – ФК“ДИНАМО-ИЗГРЕВ“ С. ИЗГРЕВ, ОБЩИНА – ЛЕВСКИ, редовно призована, не изпраща представител.

 

ПО ДАВАНЕ ХОД НА ДЕЛОТО

С оглед редовното уведомяване и призоваване на заинтересованата страна ФК“ДИНАМО-ИЗГРЕВ“ с. Изгрев, съдът намира, че не са налице процесуални пречки за даване ход на делото и

 

ОПРЕДЕЛИ:

 

ДАВА ХОД НА ДЕЛОТО и го докладва

Постъпило е становище от ответника с писмо вх. № 3867/27.07.2020 г., с което се противопоставян на исканията за допускане като свидетел на лицето А.А.А..

Съдът с оглед направеното искане за допускане до разпит като свидетел А.А.А. намира, че искането е неотносимо с оглед изясняване предмета на спора, тъй като провеждането на заседанията на Общинския съвет се доказва с представения протокол и взети решения, т.е. с писмени доказателства и свидетелски показания са неотносими и

 

ОПРЕДЕЛИ:

 

НЕ ДОПУСКА до разпит като свидетел лицето А.А.А..

С оглед обстоятелството, че не са налице други доказателствени искания и твърдения, съдът счете делото за изяснено от фактическа страна и

ОПРЕДЕЛИ:

 

ПРИКЛЮЧВА СЪДЕБНОТО ДИРЕНЕ

ДАВА ХОД ПО СЪЩЕСТВО

Съдът счете делото за изяснено и обяви, че ще се произнесе с решение в законния срок.

Протоколът е изготвен в съдебно заседание, което приключи в 11.35 часа.

 

СЕКРЕТАР:                                       ПРЕДСЕДАТЕЛ: