ПРОТОКОЛ

 

Година 2020                                                               Град ПЛЕВЕН

АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД                                 ОСМИ състав

На шести юли две хиляди и двадесета година         

В публично заседание в следния състав:

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ:

РАЛИЦА МАРИНСКА

 

 

Секретар МИЛЕНА КРЪСТЕВА

Сложи за разглеждане докладваното от съдия МАРИНСКА

Административно дело   37 по описа за 2020г.

 

На именното повикване в 10:00 часа се явиха:

ЖАЛБОПОДАТЕЛКАТА  Н.Г.Г., редовно уведомена от предходно съдебно заседание, не се явява. За нея адв. Ю.С. от Адвокатска колегия – гр. Плевен с пълномощно по делото.

ЗА ОТВЕТНИКА ПО ЖАЛБАТА ДИРЕКТОРА НА ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА ДЪРЖАВЕН ФОНД ЗЕМЕДЕЛИЕ – гр. ПЛЕВЕН, редовно уведомена от  предходно съдебно заседание, се явява юрисконсулт Л.Х. с пълномощно по делото.

ВЕЩОТО ЛИЦЕ П.В.П., редовно уведомен от предходно съдебно заседание, не се явява.

ВЕЩОТО ЛИЦЕ М.К.Ч., редовно призован, не

ПО ДАВАНЕ ХОД НА ДЕЛОТО

АДВ. С. – Да се даде ход на делото.

ЮРИНКОНСУЛТ Х. – Да се даде ход на делото.

Съдът,

ОПРЕДЕЛИ:

 

ДАВА ХОД НА ДЕЛОТО

Докладва постъпила писмена молба от вещото лице П.П., с която посочва, че нямат възможност да изготвят и  представят заключение по назначената експертиза за датата на днешното съдебно заседание. В молбата се посочва, че съвместно с вещото лице М.Ч. на 8 юни 2020г. са извършили теренна проверка на имотите, направили са снимков материал, но по експертизата все още се работи, предвид големия й обем.

АДВ. С. – Уважаема госпожо съдия, моля да уважите така депозираната молба от вещото лице П. и да дадете възможност на вещите лица да изготвят заключение по делото. Няма да представяме други доказателства в днешното съдебно заседание.

ЮРИСКОНСУЛТ Х. – Уважаема госпожо съдия, моля да се уважи молбата на вещите лица. Държим на експертизата. Нямаме други искания и няма да представяме други доказателства в днешното съдебно заседание.

Съдът намира, че не следва да бъде приключвано съдебното дирене. Следва да бъде дадена възможност на назначените вещи лица да изготвят заключение по допусната съдебно-техническа експертиза.

Водим от горното, съдът

 

ОПРЕДЕЛИ:

 

НЕ ПРИКЛЮЧВА СЪДЕБНОТО ДИРЕНЕ

ОТЛАГА И НАСРОЧВА делото за 25.09.2020г. от 10,00 часа, за която дата и час – страните уведомени. Да се призоват вещите лица с нарочни призовки.

Протоколът е изготвен в съдебно заседание, което приключи в 10,05 часа.

 

 

СЕКРЕТАР:                                    ПРЕДСЕДАТЕЛ: