О П Р Е Д Е Л Е Н И Е

 

1712

 

гр. Плевен, 05.09.2019 г.

 

Административен съд-гр.Плевен, втори състав, в закрито съдебно заседание на пети септември две хиляди и деветнадесета година, в състав:

 

                            ПРЕДСЕДАТЕЛ : НИКОЛАЙ ГОСПОДИНОВ

                                                       

като разгледа докладваното от съдията Господинов административно дело № 910/2019 г. по описа на Административен съд – Плевен, за да се произнесе, взе предвид следното:

 

Производството по делото е образувано въз основа на жалба от Д.Х.А., лишен от свобода, изтърпяващ наказанието си в Затвора Белене, с която се оспорва заповед № 1- 3329/23.07.2019 г. на  Главен директор на ГДИН, с която е разпоредено преместване на жалбоподателя в ЗООТ към Затвора Ловеч.

 С определение № 1579/19.08.2019 г. жалбата е оставена без движение. На жалбоподателя са дадени указания да приведе жалбата си в съответствие с разпоредбите на чл.150, ал.1, т.6 и с чл.151, т.3 и т.4 АПК. като посочи, в какво се състои незаконосъобразността на оспорената заповед, да заплати държавна такса в размер на 10 лв. по сметка на Административен съд- Плевен и да представи платежния документ по делото, както и да представи препис от допълнената съобразно горните указания жалбата за ответната страна. Същият е предупреден за последиците от неизпълнение на разпореждането.

Съдът констатира, че определението, с което жалбата на г-н А. е оставена без движение е надлежно съобщено на 23.08.2019 г. Въпреки дадената му възможност, г-н А. не е изпълнил посочените по- горе указания в определения 7- дневен срок.

С оглед на посоченото съдът намира, че нередовностите на жалбата не са отстранени, поради което същата следва да се остави без разглеждане, а образуваното съдебно производство да се прекрати.

Воден от горното и на основание чл.158, ал.3 АПК, съдът

 

О П Р Е Д Е Л И :

 

ОСТАВЯ БЕЗ РАЗГЛЕЖДАНЕ жалба на Д.Х.А., лишен от свобода, изтърпяващ наказанието си в Затвора Белене, с която се оспорва заповед № 1- 3329/23.07.2019 г. на  Главен директор на ГДИН, с която е разпоредено преместване на жалбоподателя в ЗООТ към Затвора Ловеч.  

ПРЕКРАТЯВА производството по административно дело № 910 по описа на Административен съд Плевен за 2019 год.

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО може да се обжалва с частна жалба в 7 дневен срок от съобщението за изготвянето му пред ВАС на РБ.

Препис от определението да се изпрати на Д.Х.А., лишен от свобода, изтърпяващ наказанието си в Затвора Белене.

 

 

СЪДИЯ: /П/