ОПРЕДЕЛЕНИЕ

№ 738

гр. Плевен, 16.04.2019 г.

Административен съд – Плевен, шести състав в закрито заседание на шестнадесети април две хиляди и деветнадесета  година в състав

 

                                                      Съдия - докладчик: Снежина Иванова

като разгледа докладваното от съдия - докладчика адм. д. № 383 по описа за 2019 година на Административен съд  Плевен, за да се произнесе взе предвид следното:

 

Административното дело е образувано по жалба на А.А.С.,*** срещу неправилно издадени от държавни служители на Пътна полиция талони за два автомобила.

Съдът е оставил жалбата на лицето без движение, като на оспорващия е даден 7-дневен  срок от получаване на определението да внесе държавна такса от 10 лева по сметка на Административен съд –Плевен и представи вносна бележка в деловодството на съда, да посочи кой акт, действие или бездействие оспорва, в какво се състои незаконосъобразността му и какво е искането до съда, като му е указал, че при неизпълнение на опредлението в срок, жалбата като нередовна ще бъде оставена без разглеждане и ще бъде прекратено съдебното производство.

Определението е съобщено лично на С. на 05.04.2019 година и в указания срок не се отстранени нередовностите на жалбата. Съдът намира, че следва жалбата да бъде оставена без разглеждане и съдебното производство да бъде прекратено, тъй като жалбата е нередовна.

Мотивиран от изложеното и на основание чл. 158, ал. 3 от АПК, Административен съд –Плевен, шести състав

 

ОПРЕДЕЛИ:

 

Оставя без разглеждане жалба на А.А.С.,*** срещу неправилно издадени от държавни служители на Пътна полиция талони за два автомобила.

Прекратява съдебното производство по адм. дело № 383 по описа за 2019 година на Административен съд Плевен.

Определението да се съобщи С..

Определението  подлежи на обжалване пред Върховен административен съд с частна жалба в 7-дневен срок от съобщаването му.

 

СЪДИЯ-ДОКЛАДЧИК: /П/