О П Р Е Д Е Л Е Н И Е

 

538

 

гр. Плевен, 20.03.2019 г.

 

Административен съд-гр.Плевен, втори състав, в закрито съдебно заседание на двадесети март две хиляди и деветнадесета година, в състав:

 

                                            Председател: НИКОЛАЙ ГОСПОДИНОВ

 

като разгледа докладваното от съдията Господинов административно дело № 216 по описа за 2019 год. на Административен съд-Плевен и за да се произнесе, взе предвид следното:

 

Производството е образувано по жалба на В.С.С. –лишен от свобода, изтърпяващ наказанието си в Затвора- Белене, против заповед № Л-817/13.02.2019 г. по описа на ГДИН, касаеща преместването му в затвора гр. Ловеч.

С определение № 346/26.02.2019г. жалбата на лишения от свобода е била оставена без движение. Дадени са указания да бъде посочено в какво се състои незаконосъобразността на оспорваната заповед, както и да бъде внесена държавна такса в размер на 10 лв. в 7- дневен срок от съобщението. Жалбоподателя е уведомен за последиците при неизпълнение на дадените указания в посочения срок.

Съдът констатира, че определението, с което жалбата на г-н С. е оставена без движение е надлежно съобщена, видно от съобщение на л.10 от делото. Към днешна дата даденият срок е изтекъл, а указанията не са изпълнени. Ето защо съдът намира, че жалбата следва да се остави без разглеждане, а образуваното съдебно производство да се прекрати.

Воден от горното и на основание чл.158, ал.3 АПК, съдът

 

О П Р Е Д Е Л И :

 

ОСТАВЯ БЕЗ РАЗГЛЕЖДАНЕ жалба на В.С.С. –лишен от свобода, изтърпяващ наказанието си в Затвора- Белене, против заповед № Л-817/13.02.2019 г. по описа на ГДИН, касаеща преместването му в затвора гр. Ловеч.

ПРЕКРАТЯВА производството по административно дело № 216 по описа на Административен съд Плевен за 2019 год.

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО може да се обжалва с частна жалба в 7- дневен срок от съобщението за изготвянето му пред ВАС на РБ.

Препис от определението да се изпрати на жалбоподателя.

 

СЪДИЯ: