ОПРЕДЕЛЕНИЕ

242

гр.Плевен, 11.02.2019 год.

 

Административен съд - гр.Плевен първи касационен състав в закрито съдебно заседание на  единадесети февруари две хиляди и деветнадесета година, в състав:

 

                            ПРЕДСЕДАТЕЛ: НИКОЛАЙ ГОСПОДИНОВ

 ЧЛЕВОВЕ: ЕЛКА БРАТОЕВА

                                                           КАТЯ АРАБАДЖИЕВА

като разгледа докладваното от съдия Братоева  Касационно адм.наказателно дело № 1203/2018 г. по описа на Административен съд – Плевен, за да се произнесе, взе предвид следното:

 

Производството е по чл. 208 и следващите от Административно-процесуалния кодекс вр. чл. 63 ал.1 от Закона за административните нарушения и наказания.

Образувано е по касационна жалба от И.Ю.Д. *** срещу Решение № 940/28.11.2018г. по НАХД №1369/2018г. по описа на Районен съд Плевен.

Всички съдии-докладчици, на които е било разпределено последователно са се отвели от разглеждането на делото на осн. чл. 22 ал.1 т.6 ГПК.

Понастоящем Административен съд – Плевен работи в намален състав от петима съдии и тъй като всички петима съдии последователно са се отвели и няма съдебен състав, който може да го разгледа, настоящото дело следва да се изпрати на осн. чл. 133 ал.6 от АПК на Върховния административен съд за определянето на друг равен по степен административен съд, който да го разгледа.

          Водим  от горното съдът

       

                                                         О П Р Е Д Е Л И:           

           

Прекратява производството по КАНД №1203 /2018г. по описа на Административен съд- Плевен.

Изпраща делото на Върховен административен съд за определянето на друг равен по степен административен съд, който да го разгледа.           

          Определението не подлежи на обжалване. 

  

ПРЕДСЕДАТЕЛ:                          ЧЛЕНОВЕ: 1.                      2.