О П Р Е Д Е Л Е Н И Е

 

№ 217

град Плевен, 05.02.2019 година

Административен съд – Плевен, втори състав, в закрито съдебно заседание на дванадесет и пети февруари две хиляди и деветнадесета година,  в състав:                                                                                                                                             ПРЕДСЕДАТЕЛ:Николай Господинов

като разгледа докладваното от съдията  административно дело № 98 по описа на Административен съд – Плевен за 2019 г. и за да се произнесе, взе предвид следното:

         Производството по делото е образувано по жалба от Е.З.И. с посочен постоянен адрес ***, против мотивиран отказ с изх. №  ГР- 75- 1329/28.12.2018г., постановен от Кмета на Община Плевен.

         Съобразно разпоредбата на чл.133, ал.1 от АПК делата по оспорване на индивидуални административни актове се разглеждат от административния съд по постоянен адрес на посочения в акта адресат. Към подадената жалба е приложено копие от лична карта на жалбоподателката /л.6/, от която е видно, че постоянният ѝ адрес е идентичен с посочения такъв в жалбата, а именно ***, поради което намирам, че местно компетентен да разгледа производството е Административен съд- Перник.

         Воден от горното и на осн. чл. 135,ал. 2 от АПК, съдът

 

О П Р Е Д Е Л И:

 

         ПРЕКРАТЯВА производството по адм.д. № 98/2019г. по описа на Административен съд-Плевен и изпраща делото по подсъдност на Административен съд- Перник.

        Определението не подлежи на обжалване.

 

                                                                              СЪДИЯ : /п/