ОПРЕДЕЛЕНИЕ

89

гр. Плевен, 15.01.2019 година

Административен съд – Плевен, шести състав в закрито заседание на петнадесети януари две хиляди и деветнадесета година в състав

                           

Съдия - докладчик: Снежина Иванова

 

като разгледа докладваното от съдия - докладчика адм. д. № 32 по описа за 2019 година на Административен съд  Плевен, за да се произнесе взе предвид следното:

Административното дело е образувано по жалба на Г.В. ***, V-та група срещу прилагане на чл. 60, ал. 1 от АПК на заповед № Л-5320/20.12.2018 година на главен директор на ГДИН, с която се разпорежда преместването му от Затвора Ловеч в затвора Плевен.

С определение № 70/11.01.2019 година съдът е  оставил без уважение искането на Г.В. ***, V-та група за освобождаване от държавна такса и му е указал в срок до 12.00 часа на 15.01.2019 година да  внесе по сметка на Административен съд –Плевен държавна такса в размер на 10 лева и уведоми за това съда, като представи вносна бележка. Указано е на лицето,  че при неизпълнение на указанието на съда в срок, жалбата му ще бъде оставена без разглеждане като нередовна и съдебното производство ще бъде прекратено.

Определението е съобщено на лицето на 11.01.2019 година и в указания срок не е внесена държавна такса по сметка на Административен съд –Плевен  и е налице неизпълнение на определението относно редовността на жалбата и съдът намира, че следва да остави жалбата без разглеждане и да бъде прекратено съдебното производство.

Предвид горепосоченото и на основание чл. 158, ал. 3 от АПК , Административен съд – Плевен, шести състав,

 

ОПРЕДЕЛИ:

 

Оставя без разглеждане жалба на  Г.В. ***, V-та група срещу прилагане на чл. 60, ал. 1 от АПК на заповед № Л-5320/20.12.2018 година на главен директор на ГДИН, с която се разпорежда преместването му от Затвора Ловеч в Затвора Плевен.

Прекратява съдебното производство по адм. дело 32 по описа за 2019 година на Административен съд –Плевен.

Определението да се съобщи по факса  на В., като се отбележи час  и дата на връчване и на началника на Затвора Плевен с отбелязване на дата и час на връчване.

Определението подлежи на обжалване с частна жалба в 7-дневен срок от съобщаването му пред Върховен административен съд.

 

СЪДИЯ-ДОКЛАДЧИК: