ОПРЕДЕЛЕНИЕ

901

   гр.Плевен, 14.05.2019 год.

 

Административен съд - гр.Плевен, шести състав, в закрито съдебно заседание на четиринадесети май две хиляди и деветнадесета година, в състав:

 

                                               Съдия: Снежина Иванова 

 

като разгледа докладваното от съдията административно дело №17/2019 г. по описа на Административен съд – Плевен, за да се произнесе, взе предвид следното:

 

Производството по делото е образувано по жалба от „Елит Комерс“ ЕООД със седалище и адрес на управление гр.Свищов, представлявано от управителя Р.Б., против Заповед №РД-06-136/14.12.2018г. на Директора на ТП Държавно горско стопанство-Никопол.

Със заявление от 13.05.2019 година адв. Б. пълномощник на оспорващия прави искане за прекратяване  на делото поради отказ от оспорването.

Съдът намира, че е налице основанието на чл. 155, ал. 1, предл. второ от АПК –оттегляне на протеста и следва делото да бъде прекратено.

Мотивиран от изложеното и на основание чл. 159, т. 8 , предл. второ от АПК, Административен съд – Плевен, шести състав,

 

ОПРЕДЕЛИ:

 

Оставя без разглеждане жалба от „Елит Комерс“ ЕООД със седалище и адрес на управление гр.Свищов, представлявано от управителя Р.Б., против Заповед №РД-06-136/14.12.2018г. на Директора на ТП Държавно горско стопанство-Никопол.

Прекратява съдебното производство по адм. дело № 17 по описа за 2019 година на Административен съд-Плевен.

Препис от определението да се връчи страните.

Определението подлежи на обжалване с частна жалба пред Върховен административен съд в 7-дневен срок от съобщаването му.

 

 

                                               СЪДИЯ: /п/