О П Р Е Д Е Л Е Н И Е

 

1248

 

гр.Плевен, 27 Септември 2018 год.

 

Административен съд - гр.Плевен, ІІ състав, в закрито съдебно заседание двадесет и седми септември две хиляди и осемнадесета година, в състав:

        

                                   ПРЕДСЕДАТЕЛ: НИКОЛАЙ ГОСПОДИНОВ

                                                       

като разгледа докладваното от съдията Господинов административно дело № 826/2018 г. по описа на Административен съд – Плевен, за да се произнесе, взе предвид следното:

 

Производството е образувано по депозирана жалба от А. И. Ш., ЕГН **********, лишен от свобода, изтърпяващ наказанието си в Затвора- Белене, против  заповед № 1/3487/2 от 07.08.2018г на зам.- главен директор на ГДИН, с която е разпоредено жалбоподателят да бъде преведен в ЗООТ към затвора гр. Ловеч за доизтърпяване на наложеното наказание.

С определение № 1155/13.09.2018г. по настоящето дело жалбата е оставена без движение, като настоящият съд е указал на лишения от свобода Ш. да отстрани в 7- дневен срок от съобщението следните нередовности:

Да посочи в какво се състои незаконосъобразността на обжалваната заповед; да представи препис от допълнената жалба за ответника; да внесе по сметка на Административен съд- Плевен държавна такса в размер на 10 лв. и да представи платежен документ за това по делото.

Видно от приложените по делото съобщение и разписка, препис от горното определение е връчен на жалбоподателя на 18.09.2018г. Към днешна дата от дадените указания е изъплено само едно, а именно внесена е дължимата държавна такса за образуване на производството. Останалите указания не са изпълнени, като най- същественото е, че жалбоподателят не е посочил в какво се състои незаконосъобразността на заповедта, която обжалва. Ето защо съдът намира, че са налице основанията на чл. 158, ал.3 от АПК за оставяне на депозираната жалба без разглеждане.

                   Воден от горното, съдът               

 

О П Р Е Д Е Л И:

 

ОСТАВЯ БЕЗ РАЗГЛЕЖДАНЕ жалба от А. И. Ш., ЕГН **********, лишен от свобода, изтърпяващ наказанието си в Затвора- Белене, против  заповед № 1/3487/2 от 07.08.2018г на зам.- главен директор на ГДИН, с която е разпоредено жалбоподателят да бъде преведен в ЗООТ към затвора гр. Ловеч за доизтърпяване на наложеното наказание.

ПРЕКРАТЯВА производството по адм.дело № 826  по описа за 2018г. на Административен съд-Плевен.

Определението подлежи на оспорване с частна жалба пред Върховен административен съд, чрез Административен съд-Плевен, в 7-дневен срок от получаване на съобщението.

Препис от определението да се изпрати на страните.        

                                                                                                                                                                                            СЪДИЯ: