О П Р Е Д Е Л Е Н И Е

 

№ 630

 

гр.Плевен, 15 май 2018 год.

 

Административен съд - гр.Плевен, ІІ състав, в закрито съдебно заседание на петнадесети май две хиляди и осемнадесета година, в състав:

        

                                   ПРЕДСЕДАТЕЛ: НИКОЛАЙ ГОСПОДИНОВ

                                                        

като разгледа докладваното от съдията Господинов административно дело № 403/2018 г. по описа на Административен съд – Плевен, за да се произнесе, взе предвид следното:

 

Производството е образувано е по жалба от Д.К.И. ***, против заповед № 18-0374-000059 за наложена принудителна административна мярка по чл.171, т.2а, б. „Б“ от ЗДвП от 28.02.2018г. на Началник РУП към ОДМВР Плевен, РУ- Ч.Бряг, изразяваща се в прекратяване регистрацията на ППС / автомобил „Шкода Фабия“ с ДК№ ХХХХ/.

С определение № 543/25.04.2018г. по настоящето дело жалбата е оставена без движение, като настоящият съд е указал на жалбоподателя да отстрани в 7- дневен срок от съобщението нередовност по смисъла на чл.151, т.3 от АПК, а именно внесе  държавна такса по сметка на Административен съд- град Плевен в размер на 10 (десет) лева и да представи  платежния документ по делото. Жалбоподателят е предупреден за последиците от неизпълнение в срок на дадените указания.

Видно от приложената в делото разписка, препис от горното определение е връчен на бащата на жалбоподателя на 02.05.2018г. Към днешна дата по делото не е постъпил документ за внесена държавна такса, т.е. посочената по- горе нередовност не е отстранена в указания седем дневен срок, поради което са налице основанията на чл. 158, ал.3 от АПК за оставяне на депозираната жалба без разглеждане.

                   Воден от горното, съдът

                                     

 

О П Р Е Д Е Л И:

 

ОСТАВЯ БЕЗ РАЗГЛЕЖДАНЕ жалба от Д.К.И. ***, против заповед № 18-0374-000059 за наложена принудителна административна мярка по чл.171, т.2а, б. „Б“ от ЗДвП от 28.02.2018г. на Началник РУП към ОДМВР Плевен, РУ- Ч.Бряг, изразяваща се в прекратяване регистрацията на ППС / автомобил „Шкода Фабия“ с ДК№ ХХХХХ/.

ПРЕКРАТЯВА производството по адм.дело № 403 по описа за 2018г. на Административен съд-Плевен.

Определението подлежи на оспорване с частна жалба пред Върховен административен съд, чрез Административен съд-Плевен, в 7-дневен срок от получаване на съобщението.

Препис от определението да се изпрати на страните.        

                                                                                                                                                                                            СЪДИЯ: