ОПРЕДЕЛЕНИЕ

471

гр.Плевен, 11.04.2018 г.

 

Административен съд – Плевен, шести състав, в закрито заседание на единадесети април две хиляди и осемнадесета година, в състав:

                                         

Съдия: Снежина Иванова

 

като разгледа докладваното от съдията административно дело № 301/2018 г. по описа на Административен съд - Плевен, за да се произнесе взе предвид следното:

Административното дело е образувано по жалба на Д.Т.Б.,*** срещу изпълнителен директор на УМБАЛ „Д-р Г. Странски“ за това, че не е упражнен контрол.

Съдът  е оставил жалбата без движение и е указал на лицето в 7-дневен срок от получаване на определението  лицето да представи доказателства относно правен интерес , да посочи конкретно бездействие, което обжалва, на кой орган и да внесе държавна такса в размер но 10 лева по сметка на  Административен съд-Плевен и представи вносна бележка в деловодството на съда. Съдът е информирал лицето, че  при неотстраняване на нередовностите в срок на основание чл. 158, ал. 3 от АПК , жалбата ще бъде оставена без разглеждане.

Определението е връчено лично на Б. на 28.03.2018 година  и в 7-днвения срок, който изтича на 4.04.2018 година не са отстранени нередовностите и следва жалбата да бъде оставена без разглеждане и съдебното производство да бъде прекратено.

Мотивиран от изложеното и на основание чл. 158, ал. 3 от АПК, Административен съд – Плевен, шести състав,

 

ОПРЕДЕЛИ:

 

Оставя без разглеждане жалба на Д.Т.Б.,*** срещу изпълнителен директор на УМБАЛ „Д-р Г. Странски“ за това, че не е упражнен контрол.

Прекратява съдебното производство по адм. дело № 301 по описа  за 2018 година на  Административен съд –Плевен.

Препис от определението да се връчи на лицето и на изпълнителен директор на УМБАЛ „Д-р Г. Странски“.

Определението подлежи на обжалване с частна жалба пред Върховен административен съд в 7-дневен срок от съобщаването му.

СЪДИЯ: