О П Р Е Д Е Л Е Н И Е

 

367

 

гр.Плевен, 15 март 2018 год.

 

Административен съд - гр.Плевен, ІІ състав, в закрито съдебно заседание на петнадесети март две хиляди и осемнадесета година, в състав:

        

                                   ПРЕДСЕДАТЕЛ: НИКОЛАЙ ГОСПОДИНОВ

                                                        

като разгледа докладваното от съдията Господинов административно дело № 169/2018 г. по описа на Административен съд – Плевен, за да се произнесе, взе предвид следното:

 

Производството е по реда на чл. 145 АПК вр. чл.64, ал.4 от Закона за изпълнение на наказанията и задържането под стража .

Образувано е по жалба на Н.Р.Н., ЕГН ********** –лишен от свобода, изтърпяващ наказанието си в Затвора- Белене, против заповед № 08-12/27.01.2018г. за отказ да бъде преместен в затворническо общежитие от открит тип „Белене“.

С определение № 229/12.02.2018г. по настоящето дело жалбата е оставена без движение, като настоящият съд е указал на лишения от свобода Н. да отстрани в 7- дневен срок от съобщението следните нередовности:

1. Да посочи в какво се състои незаконосъобразността на обжалваната заповед.

2. Да посочи в какво се състои искането му до Административен съд- Плевен.

3. Да посочи доказателствата, които иска да бъдат събрани.

4. Да заплати държавна такса в размер на 10 лв. по сметка на Административен съд- Плевен и да представи платежния документ по делото.

5. Да представи препис от жалбата с отстранените нередовности за ответната страна.

Видно от разписка на л. 8 от настоящето дело, препис от горното определение е връчен на жалбоподателя на 17.02.2018г. Към днешна дата нередовностите не са отстранени, поради което са налице основанията на чл. 158, ал.3 от АПК за оставяне на депозираната жалба без разглеждане.

                   Воден от горното, съдът

 

                                     

 

О П Р Е Д Е Л И:

 

ОСТАВЯ БЕЗ РАЗГЛЕЖДАНЕ жалба от Н.Р.Н., ЕГН ********** –лишен от свобода, изтърпяващ наказанието си в Затвора- Белене, против заповед № 08-12/27.01.2018г. за отказ да бъде преместен в затворническо общежитие от открит тип „Белене“.

ПРЕКРАТЯВА производството по адм.дело № 169  по описа за 2018г. на Административен съд-Плевен.

Определението подлежи на оспорване с частна жалба пред Върховен административен съд, чрез Административен съд-Плевен, в 7-дневен срок от получаване на съобщението.

Препис от определението да се изпрати на страните.        

                                                                                                                                                                                            СЪДИЯ: