ОПРЕДЕЛЕНИЕ

688

 

гр. Плевен, 06.07.2016 г.

Административен съд – Плевен, пети състав в закрито заседание на шести юли две хиляди и шестнадесета година в състав                                                                        

съдия: Снежина Иванова

 

като разгледа докладваното от съдията адмело 492 по описа за 2016 година на Административен съд – Плевен, за да се произнесе взе предвид следното:

Подадена е жалба от „Автобусни превози” АД, седалище и адрес на управление: гр. Плевен, ул. „Иван Миндиликов” № 7, чрез К.П.И. – синдик с адрес *** срещу  АУВМДТДД№ 107 – 655/ 14.03.2016 г. издаден от орган по проходите в дирекция „ Приходи от местни данъци и такси” при Община Плевен.

Съдът с определение от 16.06.2016 г . е оставил жалбата без движение и е указал на оспорващия да отстрани нередовностите й в 7-дневен срок от получаване на определението, като представи препис от жалбата за ответната страна, посочи, в какво се състои незаконосъобразността на акта, да представи доказателства за съществуване и представителство на оспорващия и да внесе държавна такса в размер на 50 лева по сметка на Административен съд –Плевен и представи вносна бележка в деловодството на съда.

Съобщението с указанията до жалбоподателя е получено от синдика на дружеството „Автобусни превози” АД в несъстоятелност К.И. на 28.06.2016г., като срокът за отстраняване на нередовностите е изтекъл на 05.07.2016 г. –вторник (работен, присъствен ден). До изтичане на дадения от съда  срок не са изпълнени указанията на съда и  жалбата не отговаря на изискванията на чл. 151 от АПК и на основание чл.158 ал.3 от АПК следва да бъде оставена без разглеждане, а производството по делото- прекратено.

Мотивиран от изложеното и на основание чл. 158, ал. 3 и от АПК, Административен съд –Плевен, пети състав

 

 

ОПРЕДЕЛИ:

 

Оставя без разглеждане жалба на „Автобусни превози” АД, седалище и адрес на управление: гр. Плевен, ул. „Иван Миндиликов” № 7, чрез К.П.И. – синдик с адрес *** срещу  АУВМДТДД№ 107 – 655/ 14.03.2016 г. издаден от орган по проходите в дирекция „ Приходи от местни данъци и такси” при Община Плевен.

Прекратява производството по адм дело № 492 по описа за 2016 г на Административен съд –Плевен.

Препис от определението да се връчи на оспорващия и административния орган.

Определението може да се оспори с частна жалба чрез Административен съд гр.Плевен пред Върховен административен съд в 7-дневен срок от съобщението.

 

 

СЪДИЯ: