ПРОТОКОЛ

 

Година 2016                                            Град ПЛЕВЕН

АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД              ПЕТИ състав

 

На тридесети юни   две хиляди и шестнадесета   година

В публично заседание в следния състав:

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ:

СНЕЖИНА ИВАНОВА

 

Секретар ДЕСИСЛАВА ДОБРЕВА

Сложи за разглеждане докладваното от съдия ИВАНОВА

Административно дело № 250  по описа за 2016 г.

 

         На именното повикване в 09.45 часа се явиха:        

ОСПОРВАЩИЯТ – ЕТ „ЕЛМА-94С-Л.А.“***, редовно уведомен от предходно съдебно заседание, се представлява от адв. Ю.С., с пълномощно по делото.

ОТВЕТНИКЪТ ПО ЖАЛБАТА –  КМЕТ НА ОБЩИНА-ГУЛЯНЦИ, редовно уведомен от предходно съдебно заседание, не се явява, представлява се от адв. Н., с пълномощно по делото.

 

ПО ДАВАНЕ ХОД НА ДЕЛОТО

АДВ. С. - Да се даде ход на делото.

АДВ. Н. - Да се даде ход на делото.

Съдът намира, че не са налице процесуални пречки за даване ход на делото и

ОПРЕДЕЛИ:

 

ДАВА ХОД НА ДЕЛОТО и го докладва

Съдът докладва постъпило заявление с вх. № 1752/20.05.2015 г. от адв. Н., към което е приложен акт за частна общинска собственост с № 1415/07.04.2006 г. в три екземпляра.

АДВ. Н. - Моля, да се приемат по делото.

АДВ. С. - Да се приемат.

Съдът,       

ОПРЕДЕЛИ:

 

ПРИЕМА като доказателство по делото: приложен към заявление с вх. № 1752/20.05.2016 г., акт за частна общинска собственост с № 1415/07.04.2006 г. в три екземпляра.

СЪДЪТ КЪМ АДВ. С. - По гражданското дело, има ли някакво развитие?

АДВ. С. - Насрочено е за месец юли.

Съдът намира, че в съдебно заседание, проведено на 12.05.2016 г. е постановил определение, с което е отхвърлил искането за спиране на настоящото производство, като  същият е допуснал  грешка и намира, че съдебното определение следва да бъде изменено, а настоящото  съдебно производство следва да бъде спряно, до произнасяне с влязъл в сила съдебен акт по гр. дело № 1211/2016 г. по описа на Районен съд гр. Плевен, тъй като с представената в предходното съдебно заседание  обезпечителна заповед е разпоредено  да не се предприемат никакви действия по принудително изземване на процесното помещение, с оспорената в настоящото производство заповед. Съдът намира, че са налице основанията  на чл. 229, т. 4 от , във връзка с чл. 14 от АПК и

 

ОПРЕДЕЛИ: № 670

 

ИЗМЕНЯ протоколно определение на съда от проведено открито съдебно заседание на 12.05.2016 г., с което е отхвърлено искането за спиране на настоящото производство  и постановява:

СПИРА настоящото производство, до произнасяне с влязъл в сила съдебен акт по гр. дело № 1211/2016 г. по описа на Районен съд гр. Плевен, като РАЗПОРЕЖДА  ежемесечно ДА СЕ ИЗВЪРШВА СПРАВКА в Районен съд гр. Плевен за движението на делото.

Определението не подлежи на обжалване.

Протоколът е изготвен в съдебно заседание, което приключи в 09.48 часа.

 

СЕКРЕТАР:                                            ПРЕДСЕДАТЕЛ: